SUSANN: ”HJÄLPER MIG ATT HÅLLA VIKTEN”

Susann från Värnamo identifierade sig länge som en trött person med låga energidepåer, men efter att ha upptäckt Metaburn fick hon hälsosammare matvanor, mindre sötsug – och ökad träningslust.

I livet som undersköterska har Susann fullt fokus på att hjälpa andra, vilket ofta kan innebära mycket slit och lite återhämtning. Den konstanta känslan av utmattning ledde henne till sämre matvanor, starkare sötsug och mindre motion.

– Dagarna kändes tunga både psykiskt och fysiskt. Vanligtvis tränar jag ungefär tre gånger i veckan, men kände mig helt slut i kroppen och det gick ut över min kost och min träning, berättar Susann.

Idag känner sig Susann piggare både på jobbet och under träningspasset.

MINSKAT SÖTSUG OCH ÖKAD FÖRBRÄNNING

Susann har alltid tränat mycket men kände att hon inte längre kom någon vart. Efter att ha läst mer om hur kroppens nivåer påverkar vårt mående och vår energi, hittade hon Metaburn på nätet och valde att testa.

– Jag visste inte helt hur min kropp fungerade och ville känna att jag hade bättre balans. Tidigare har jag varit skeptisk till kosttillskott, men efter att ha ätit dem i nästan ett halvår kan jag med säkerhet säga att de hjälpt mig, konstaterar Susann.

Hon tror att det minskade sötsuget och den ökade förbränningen har gjort det lättare att förbättra hälsan i helhet, från att äta mer näringsriktigt till att få ut mer av varje träningspass.

ORKAR MER ÄN NÅGONSIN

– Jag skulle nog inte ha klarat det utan Metaburn, efter bara tre månader kände jag sån uppfriskning och pigghet. När man kan balansera sockersuget är det lättare att få i sig riktig mat, vilket i sin tur också påverkar hur man mår.

Idag känner sig Susann piggare både i vardagen, på jobbet och under träningspasset.

– Jag har aldrig känt den här känslan förut! Förut har jag alltid tänkt att jag är en trött människa, men nu orkar jag mer än någonsin. Metaburn har hjälpt mig att kunna fokusera mer på helheten, vilket gör att hela jag mår bättre.

FÖR VIKTKONTROLL

Metaburn har blivit ett bästsäljande kosttillskott för viktkontroll eftersom det innehåller krom – vilket hjälper till att upprätthålla normala blodsockernivåer. Men Metaburn ger också kroppen 350 mg camellia sinensis som bidrar till att öka förbränningen, kan hjälpa till med viktkontroll, förbränning och minskad aptit, samt 50 mg chili och 200 mg Wakame-extrakt.

Krom bidrar till att upprätthålla normala blodsockernivåer, vilket kan ha en effekt på sötsuget. Wakame kan bidra till att påverka fettmetabolismen och minska aptiten.

En stabil blodsockernivå kan göra det enklare att kontrollera både sötsuget och vikten.

Metaburn innehåller också ett antal viktiga B-vitaminer:

  • Vitamin B1 (Tiamin) som bidrar till normal energiomsättning.
  • Vitamin B2 (Riboflavin) som hjälper till att minska trötthet och utmattning.
  • Vitamin B3 (Niacin) som bidrar till normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmattning.
  • Vitamin B5 (Pantotensyra) som bidrar till normal energiomsättning och att minska trötthet och utmattning.
  • Vitamin B6 som hjälper till att minska trötthet och utmattning.
Metaburn form #1

Prova Metaburn i 60 dagar

50% rabatt – endast 199:-

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med information kopplat till ditt personnummer, där du läser mer om abonnemanget och villkoren innan du beställer. Du beställer ingenting nu.

Vad händer när du beställer?

I dag

Beställ enkelt och prova i 60 dagar till halva priset.

2-3 dagar

Snabb leverans. Fri frakt. Diskret försändelse.

30 dagar

Ge besked inom 30 dagar om du inte önskar få en ny leverans.

60 dagar

Du mottar ny leverans med 4 månaders förbrukning för 199:- per månad (totalt 796:-).

VAD HÄNDER NÄR DU BESTÄLLER?

Idag

Beställ enkelt och prova i 60 dagar till halva priset.

2-3 dagar

Snabb leverans. Fri frakt. Diskret försändelse.

30 dagar

Ge besked inom 30 dagar om du inte önskar få en ny leverans.

60 dagar

Du mottar ny leverans med 4 månaders förbrukning för 199:- per månad (totalt 796:-).