Så går du ned i vikt på budget!

Priserna i mataffären fortsätter skjuta i höjden. Det blir allt dyrare att fylla varukorgen med hälsosammare alternativ. Snabbmat är oftast billigare. Vi har tittat på vad du kan göra för att gå ner i vikt utan att göra hål i plånboken.

Nedan får du 9 tips för att gå ned i vikt och som dessutom är plånboksvänliga:

1. Det SKA inte kosta en förmögenhet att träna. Skippa det dyraste gymmedlemskapet om du ändå inte utnyttjar det tillräckligt. Du kan till exempel hitta träningsvideos på YouTube för: armar, ben, mage och övriga kroppen.

Eller ladda ner en gratis träningsapp på din mobil.

2. Gör en måltidsplan. Du kan spara mycket genom att planera dina måltider. Gör det enkelt. Hitta din favoritkokbok och gör en måltidsplan. Vad har du redan i frysen, och vad finns i kylskåpet? Använd det du har till hands. Vad sägs om att tillaga en hemmagjord grönsakssoppa?

Använd gärna en anteckningsbok för att hålla koll på veckans måltider. Markera dina favoriträtter så att du kan tillaga dem igen.

3. Ta ett kosttillskott för vikten. Att inta ett kosttillskott kan vara ett effektivt sätt att påskynda fettförbränningen utan att det kostar dig en enda kalori. Just nu ger vi dig MetaBurn med 50% rabatt i två månader. Du sparar 199 kr! Scrolla ner på sidan för att få erbjudandet.

4. Laga maten själv. Om du lagar maten själv kan du hålla koll på ingredienserna och storleken på portionerna. Använd gärna en airfryer – då sparar du på onödigt fett till varje måltid. Dessa liknar en fritös, men skillnaden är att du inte behöver någon olja eller matfett och du får oftast ett krispigt och gott resultat. Perfekt för hälsosamma middagar!

5Fyll på med vatten. Skippa läsken, eftersom det bara ger dig tomma kalorier. Kranvatten är gratis och bättre för dig. Köp en dricksflaska som du kan fylla på med vatten under hela dagen. Du kan också ladda ner en gratis app och hålla koll på hur mycket vatten du dricker dagligen.

6. Handla smartare! Köp säsongens råvaror – då får du bäst valuta för frukt och grönt. Kolla specialerbjudandena i butikerna för att hitta de bästa erbjudandena. Och köp gärna lågprisprodukter istället för de dyraste märkena – dessa brukar ha samma kvalitet och näringsämnen samt smakar oftast lika bra.

Handla i större volymer så att du får mer för pengarna – och slipper impulsköp.

Om du har extra tid – varför inte ladda ner Too good to go-appen för att handla billig mat som fortfarande är färsk?

7. Ta med lunch. Gör extra portioner till middagen och ta med dig en lunchlåda med mat till dagen efter. På så sätt blir du inte frestad att handla snabbmat. Det gör det också lättare att äta hälsosammare – samtidigt som du sparar pengar. 

8. Ät mer protein. Protein är A och O när du vill gå ner i vikt då de ger dig en bra mättnadskänsla och kan förebygga överätande. Gå efter billiga proteinkällor som ägg, bönor och fryst kyckling. Dessa är både hälsosamma och lätta att tillaga.

9. Alltid sugen på något gott? Du kan spara in en hel del på att skippa godis och snacks, men det kan många gånger vara lättare sagt än gjort. Ett enkelt sätt att bli av med ditt sötsug är att äta två kapslar MetaBurn dagligen. Just nu kan du få MetaBurn till halva priset i 60 dagar.

KROM ÄR NYCKELN

MetaBurn har blivit ett bästsäljande kosttillskott för viktkontroll. Med Metaburn ger du kroppen 350 mg camellia sinesis, som kan hjälpa till med viktkontroll, fettförbränningen och att minska aptiten, samt 50 mg chili och 200 mg wakame-extrakt. Wakame kan hjälpa till att påverka fettomsättningen och minska aptiten. Krom hjälper till att bibehålla normala blodsockernivåer, vilket kan ha en effekt på sötsuget.

En stabil blodsockernivå kan göra det lättare att kontrollera både sötsuget och vikten. Prova nu i två månader.

Metaburn form #1

Prova Metaburn i 60 dagar

50% rabatt – endast 199:-

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med information kopplat till ditt personnummer, där du läser mer om abonnemanget och villkoren innan du beställer. Du beställer ingenting nu.

Vad händer när du beställer?

I dag

Beställ enkelt och prova i 60 dagar till halva priset.

2-3 dagar

Snabb leverans. Fri frakt. Diskret försändelse.

30 dagar

Ge besked inom 30 dagar om du inte önskar få en ny leverans.

60 dagar

Du mottar ny leverans med 4 månaders förbrukning för 199:- per månad (totalt 796:-).

VAD HÄNDER NÄR DU BESTÄLLER?

Idag

Beställ enkelt och prova i 60 dagar till halva priset.

2-3 dagar

Snabb leverans. Fri frakt. Diskret försändelse.

30 dagar

Ge besked inom 30 dagar om du inte önskar få en ny leverans.

60 dagar

Du mottar ny leverans med 4 månaders förbrukning för 199:- per månad (totalt 796:-).