73 ÅR OCH I MITT LIVS FORM

73 år gamla Helly har en lång karriär som balettdansare bakom sig, och hela livet har handlat om att hålla sig i god fysisk form. Hon har alltid haft full kontroll över sin vikt.

Men i vuxen ålder började kilona att lägga sig på ställen som hon inte haft förr.

– Det började med att jag fick problem med ryggen, och klarade inte längre att hålla mig i lika mycket aktivitet. Då började även vikten att stiga för första gången i livet, berättar Helly.

Med hög ålder är det också lättare att lägga på sig, och Helly förstod efter ett tag att något måste göras för att hon ska komma tilbaka till den vikten som hon trivs med.

– Jag kom över några artiklar om ett kosttillskott som heter MetaBurn på sociala medier. Och självklart så var jag skeptisk. Men så tänkte jag: Det skadar aldrig att prova, säger Helly.

Viktnedgång nästan omedelbart

Redan efter 3-4 månader märkte hon att kjolarna var lösare runt midjan, och att jeans som vart för trånga, nästan ramla av höfterna.

– Jag gick ner 4-5 kg ganska snabbt, säger en nöjd Helly. Efter ett par månader märkte hon att sötsuget var borta, och upptäckte även att huden började se bättre ut.

– Jag började med att känna mig mer upplagd, och fick faktiskt lust till att springa en tur varje morgon.  Då började jag verkligen gå ner i vikt, och idag har jag nått min idealvikt. Det är jag väldigt stolt över, ler hon. 

Håller formen

Helly har nu använt MetaBurn i över två år, och känner definitivt att kosttillskottet gör det enklare att hålla sig i form: 

– Men inte enbart. Jag kallar det den heliga treenigheten: MetaBurn, hälsosam kost och träning! Detta kommer jag aldrig sluta med. Det är också klokt att vara social och komma ut ur huset på morgonen. Sitt inte hemma, rekommenderar den tidigare balettdansösen.  

Men vill hon också rekommendera MetaBurn till andra? 
– Ja, prova det! Du kan vinna mycket på det. Jag var också skeptisk i början, men la snart märke till hur bra denna produkten fungerar för mig, säger Helly.

Hon har nu igen fått fullständig kontroll över vikten. 
Nu kan du också prova MetaBurn – beställ i schemat under!

MetaBurn innehåller bland annat krom Krom kan bidra till att upprätthålla normal blodsockernivå, vilket kan ha effekt på sötsuget. I tillägg till grönt te, chili och wakameextrakt. Wakameextrakt bidrar till fettmetabolism, som hjälper till på viktkontroll, och bidrar till att minska aptiten.

Metaburn form #1

Prova Metaburn i 60 dagar

50% rabatt – endast 199:-

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med information kopplat till ditt personnummer, där du läser mer om abonnemanget och villkoren innan du beställer. Du beställer ingenting nu.

Vad händer när du beställer?

I dag

Beställ enkelt och prova i 60 dagar till halva priset.

2-3 dagar

Snabb leverans. Fri frakt. Diskret försändelse.

30 dagar

Ge besked inom 30 dagar om du inte önskar få en ny leverans.

60 dagar

Du mottar ny leverans med 4 månaders förbrukning för 199:- per månad (totalt 796:-).

VAD HÄNDER NÄR DU BESTÄLLER?

Idag

Beställ enkelt och prova i 60 dagar till halva priset.

2-3 dagar

Snabb leverans. Fri frakt. Diskret försändelse.

30 dagar

Ge besked inom 30 dagar om du inte önskar få en ny leverans.

60 dagar

Du mottar ny leverans med 4 månaders förbrukning för 199:- per månad (totalt 796:-).