Om Oss

Därför utvecklade vi MetaBurn

Många kämpar med sin kost hela livet utan att nå sin idealvikt. Men tänk om du kunde äta något som får dig att vilja äta mindre?

Det var tanken hos våra nutritionister när de utvecklade kosttillskottet MetaBurn. Baserat på tångväxten Wakame, som ökar fettförbränning och minskar hunger, hittade vi en speciell kombination av denna unika råvaran, samt krom och camellia sinensis, med en dokumenterad effekt på hunger och fettförbränning.

Resultatet är ett av Nordens mest populära kosttillskott, som varje dag hjälper tusentals människor med att hålla sitt viktmål.

Om oss

På bara några år har Vitamail vuxit till att bli en av Nordens ledande aktörer inom naturläkemedel, hälsa och kosttillskott. Vi utvecklar våra egna, unika kostprodukter skräddarsydda efter nordiskt liv och klimat, baserat på erfarenhet, forskning och med råvaror av högsta kvalitet.

Därför har vi nu över 250 000 kunder i Sverige, Norge och Finland.

Hur vi utvecklar våra produkter:

Kvalitet, innovation och trygghet!

  1. Baserat på forskning: Vi kombinerar naturliga råvaror med aktiva ingredienser som har visat resultat i ett brett spektrum av forskningsstudier och sammanställer dem på innovativa sätt. Forskning är grunden för allt vi gör.
  2. Råvaror av högsta kvalitet: Endast naturliga ingredienser från de renaste källorna. Vi sätter mycket höga krav på färskhet och hållbar produktion. Alla råvaror utfärdas med ett analyscertifikat som kontrolleras efteråt.
  3. Trygg och naturlig produktion: Alla kosttillskott produceras enligt riktlinjer från European Food Safety Authority (EFSA) och livsmedelsverket, samt Good Manufacturing Practice (GMP).
  4. Extra kvalitetssäkerhet: Alla färdigproducerade varor skickas till Eurofins (ett av världens ledande analysföretag) för ytterligare kvalitetskontroll.

Hälsa rätt hem

Färskhet är avgörande när det gäller kosttillskott och dess effekter. För att säkerställa kvaliteten och färskheten i våra produkter skickas de därför direkt hem till dig. De står aldrig på en butikshylla och tappar effekt.

Med jämna mellanrum får du hem nya, färska kosttillskott – du går aldrig tom på produkten och behöver aldrig beställa.  

Vårt mål är att alltid leverera förstklassig kundservice. Det är kanske därför Vitamail har vunnit kundservicepriset “Bäst i test” fyra gånger – senast i kategorin Näthandel i 2020.

Vill du göra ändringar i ditt abonnemang?

Du kan enkelt göra ändringar i ditt abonnemang och med dina fakturor i vår kundportal.

Logga in i kundportalen

Andra frågor?

Funderar du på något annat? Produktfrågor? Ris och ros?

Gå till Vitamail kundservice