Studier

Metaburn innehåller ingredienser som har dokumenterad effekt mot sötsug och bidrar i tillägg till ökad fettförbränning.

I MetaBurn hittar du bland annat extrakt från ingrediensen wakame, en ätbar tång som har odlats i Japan och Korea i hundratals år. Denna tång hjälper till att göra det lättare att gå ner i vikt eftersom det påverkar fettmetabolismen. Wakame ska också bidra till att minska aptiten.

Krom bidrar till att upprätthålla en normal blodsockernivå, som kan bidra till att dämpa sötsug. Krom är viktigt för att omvandla kolhydrater och fett i kroppen. Ju mer kolhydrater och mat med hög glykemiskt index som du äter, desto mer krom behöver du. 

Camellia sinensis och viktkontroll

Te från blad av växten Camellia sinensis har visat sig till hjälpa till med viktkontroll och lindra metaboliskt syndrom. 

Camellia sinensis stimulerar fettnedbrytning och hjälper till att öka ämnesomsättningen, vilket i sin tur hjälper dig att reglera din vikt. Studier visar att effekten uppstår när man konsumerar mellan 115 och 270 mg te.

Studie: Mechanisms of Body Weight Reduction and Metabolic Syndrome Alleviation by Tea

I Metaburn hittar du också 50 mg chiliextrakt. En studie undersökte effekten av capsaicinoider, som finns i chilipeppar och pepparextrakt, på ämnesomsättningen. Studiedeltagarna åt mellan 2 och 4 mg capsaicinoider i 12 veckor. Slutsatsen var att capsaicinoider verkade ha en positiv effekt på kroppsfett.

Studie: Capsaicinoids supplementation decreases percent body fat and fat mass: adjustment using covariates in a post hoc analysis

metaburn boks

PROVA METABURN GRATIS

60 dagar – Endast 79:- i portoavgift

Skriv in ditt personnummer

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med informationen knuten till ditt personnummer. Du beställer ingenting nu.