Hon är på väg ner från 90kg

När Tuula var yngre vägde hon bara 63 kilo. Men när vikten gick upp 90 kilo var känslan hemsk, och hon visste inte vad hon skulle göra..

Tuula åt ganska normalt och var förhållandevis aktiv med träning, men med åldern var den övervikten otroligt svårt att bli av med. Även dramatiska dieter som 8:16-dieten, som består av fastande delar av dygnet, hjälpte inte.

En hjälpsom telefon  

– När jag var som tyngst i februari i år fick jag ett samtal från Metaburn. Då var jag så missnöjd med min vikt, så jag accepterade en försändelse, säger Tuula.

Nu har hon fått tre försändelser med Metaburn, och har gått ner 7 kilo.

– Jag tar mina kapslar en halvtimme innan frukost varje dag och har verkligen märkt effekten. Min mage är mycket mindre, så det är ganska mycket enklare att knyta skosnörena, säger hon och skrattar.

Lätt neDgång

Hon har också tappat mycket av dubbelhakan och kroppen känns generellt mycket lättare.

Metaburn ger nämligen kroppen sunda, naturliga näringsämnen, som krom och Wakame, med dokumenterad effekt på blodsockernivå, sötsug och fettförbränning.

– Bara i löpet av den första försändelsen med Metaburn gick jag ner minst 2-3 kilo, även om jag åt ganska normalt, berättar Tuula och avslöjar att hon till och med har ätit lite glass.

Övervikt kan väljas bort

Men ändå vill hon betona att det är hårt arbete att gå ner i vikt:

– Det är viktigt att förstå hur allvarligt övervikt kan vara för hälsan, för att kunna göra rätt val, säger Tuula. Därför rekommenderar hon också Metaburn till alla vänner som önskar att göra något med sin vikt.

– Jag hoppas ju att de får samma resultat som jag har fått!

Vill du också prova Metaburn som hjälper med fettförbränning och blodsocker, och motarbetar sötsug? Beställ ditt provpaket här:

*Krom bidrar till att upprätthålla en normal blodsockernivå. Vitamin B1, B2, B3 och B5 bidrar till normal energiomsättning. Wakameextrakt bidrar till hjälp med viktkontroll, ökad fettförbränning och minskat sötsug. Camelia Sinensis stöder lipidmetabolismen.