MetaBurn har givit många kunder bra upplevelser

Med över 40 000 användare är det många som nu berättar om sina erfarenheter med att använda MetaBurn för att gå ner i vikt – och för att hålla vikten under kontroll. 

Och detta säger några som har provat produkten om effekterna de upplever: 

De vanligaste MetaBurn recensionerna vi mottar, är ofta “sötsuget har försvunnit helt” som Torill Holmen i Saltstraumen säger eller att “vikten sakta, men säkert går neråt” som Hilda Louise från Steinkjer har upplevt. 

Du kan själv kolla våra nyaste kundrecensioner på metaburn.se om du är nyfiken på hur folk upplever produkten, efter att ha testat den själva.

MetaBurn test

Det riktigt stora testet på om produkten fungerar är återkopplingen från över 40 000 kunder, vilket gör detta till ett av Nordens mest populära kosttillskott. Varje dag gör MetaBurn det lättare för tusentals människor att behålla vikten – många upplever att detta verkligen hjälper till med kilona som är svåra att bli av med.

En stor andel gillar även att detta är en helt naturlig förbränningsprodukt baserad på hälsosamma ingredienser.

Utan biverkningar

Vi använder det bästa från naturen. Produkten är basersad på tångplantan Wakame, som kan bidra till att öka fettförbränning och dämpa hungern, samt av en speciell kombination av krom och camellia sinensis. Dessa har dokumenterad effekt på hungerkänsla och fettförbränning. 

MetaBurn är särskilt effektivt eftersom det ger kroppen daglig tillförsel av näringsämnen för fettförbränning och stabilt blodsocker. Detta kan ge en kickstart på viktnedgången.

Eftersom produkten endast innehåller naturliga aktiva ingredienser bör den inte orsaka några biverkningar. Vi rekommenderar dock att du rådgör med en läkare om du är känslig för någon av ingredienserna.

Pris och nytta

Den totala MetaBurn effekten kommer bara när du gör det till en vana att ta två kapslar varje dag. Bra vanor är viktiga för att ta hand om kroppen och gå ner i vikt – och detta gäller även kosttillskott.

Men förbränningsprodukter är ofta dyra, så vad kostar det egentligen att ta MetaBurn varje dag? Genom att ta bort dyra mellankostnader och skicka paketet direkt hem i din brevlåda har vi sänkt priset på MetaBurn till endast 199 kronor per månad – eller cirka 6,5 ​​kronor per dag.

Ett litet tips – om du tänker att du vill testa detta, kan du beställa i rutan nedanför.

Och kom ihåg att ge oss på Vitamail en review efter din första försändelse. 

MetaBurn innehåller 350 mg camellia sinesis som kan bidra till att hjälpa till med viktkontroll, förbränning och till att minska aptiten, i tillägg till 50 mg chili och 200 mg wakameextrakt. Wakame kan bidra till att påverka fettmetabolismen och kan också bidra till att minska aptiten. I tillägg bidrar vitamin B3, B6 och B9 till normal energiomsättning.

Metaburn form #1

Prova Metaburn i 60 dagar

50% rabatt – endast 199:-

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med information kopplat till ditt personnummer, där du läser mer om abonnemanget och villkoren innan du beställer. Du beställer ingenting nu.

Vad händer när du beställer?

I dag

Beställ enkelt och prova i 60 dagar till halva priset.

2-3 dagar

Snabb leverans. Fri frakt. Diskret försändelse.

30 dagar

Ge besked inom 30 dagar om du inte önskar få en ny leverans.

60 dagar

Du mottar ny leverans med 4 månaders förbrukning för 199:- per månad (totalt 796:-).

VAD HÄNDER NÄR DU BESTÄLLER?

Idag

Beställ enkelt och prova i 60 dagar till halva priset.

2-3 dagar

Snabb leverans. Fri frakt. Diskret försändelse.

30 dagar

Ge besked inom 30 dagar om du inte önskar få en ny leverans.

60 dagar

Du mottar ny leverans med 4 månaders förbrukning för 199:- per månad (totalt 796:-).