Minna testade MetaBurn i 1 år

Minna har alltid hållt på med olika dieter. Dessutom åt hon ett halvt kilo smågodis om dagen, hade diabetes typ 2 och vägde på sitt tyngsta 116 kilo. 

Men det var för ett år sen.

Sötsuget var ostoppbart

Minna (47) har kämpat med vikten och ett allvarligt sötsug så länge hon kan minnas.

– I värsta fall åt jag 500 gram smågodis varje dag, och det fick stora konsekvenser för min hälsa, säger hon öppet. Under åren utvecklade hon diabetes typ 2 och fick medicinera för detta. Vikten blev högre och högre, och en dag insåg hon att hon var tvungen att vidta några åtgärder för att ändra sin livsstil.

– Jag började leta på nätet efter produkter som kunde hjälpa mig att minska aptiten och sötsug, berättar Minna. Och av en slump hittade hon kosttillskottet Metaburn.

– Den hade så många bra recensioner, så jag bestämde mig för att prova själv. 

En snabb förändring

Redan efter en kort tid märkte Minna förändringar i kroppen:

– Det första jag märkte var att aptiten minskade. Jag var helt enkelt inte lika hungrig, berättar Minna. Även sötsuget minskade rejält och idag äter hon kanske 100 gram smågodis i veckan. 

 – Det ledde till att vikten faktiskt började peka nedåt, och efter första månaden vägde jag några kilo mindre för första gången jag kunde komma ihåg, säger Minna. 

Och det här var en positiv trend som bara fortsatte, och som gav Minna energi och självförtroende att börja gå till gymmet fyra gånger i veckan, och till och med börja jogga regelbundet med sin tibetanska spaniel.  

Ett lättare liv

– Nu lever jag ett helt annat liv, säger Minna samtidgt som hon skrattar. Hon har mer energi och har fastnat för träning. Hon har gått från storlek 52 till 44, och hennes kollegor kan knappt tro vad hon har lyckats med.

– Idag behöver jag inte längre diabetes-mediciner, och jag slapp även vitminskningsoperation för att nå viktmålet, berättar Minna som ändå väntar på kirurgi för att ta bort lös hud efter viktnedgången.
*MetaBurn kan inte ersätta medicin, eller fungera som en kur för diabetes.

 Men hennes viktresa är inte över, och hon kommer fortsätta med Metaburn för att gå ner några kilo till. 

– Jag rekommenderar detta till alla som kämpar med vikten, för att Metaburn minskar både hunger och sötsug, och just det var en stor hjälp för mig.

MetaBurn är ett kosttillskott som innehåller bland annat 200 mg wakameextrakt och 350 mg camellia sinesis. Wakame och camellia sinensis kan hjälpa till med viktkontroll, förbränning och för att minska aptiten. Vitamin B3, B6 och B9 bidrar till normal energiomsättning. Krom kan bidra till att upprätthålla normal blodsockernivå, vilket kan ha effekt på sötsuget.

Kämpar du också med sötsug eller stor hunger? Då kan du prova effekten av Metaburn nu. Beställ ditt egna 2 månaders prov i schemat nedan:

Metaburn form #1

Prova Metaburn i 60 dagar

50% rabatt – endast 199:-

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med information kopplat till ditt personnummer, där du läser mer om abonnemanget och villkoren innan du beställer. Du beställer ingenting nu.

Vad händer när du beställer?

I dag

Beställ enkelt och prova i 60 dagar till halva priset.

2-3 dagar

Snabb leverans. Fri frakt. Diskret försändelse.

30 dagar

Ge besked inom 30 dagar om du inte önskar få en ny leverans.

60 dagar

Du mottar ny leverans med 4 månaders förbrukning för 199:- per månad (totalt 796:-).

VAD HÄNDER NÄR DU BESTÄLLER?

Idag

Beställ enkelt och prova i 60 dagar till halva priset.

2-3 dagar

Snabb leverans. Fri frakt. Diskret försändelse.

30 dagar

Ge besked inom 30 dagar om du inte önskar få en ny leverans.

60 dagar

Du mottar ny leverans med 4 månaders förbrukning för 199:- per månad (totalt 796:-).

*Produkten kan inte ersätta medicin, eller fungera som en kur för diabetes.