Vikten försvann av sig själv

Inessa (59) älskar sötsaker, och speciellt sylt med extra mycket socker. Men efter fyra månader med MetaBurn har både kilona och sötsuget försvunnit. 

Inessa har länge velat gå ner i vikt, men det konstanta sötsuget har vart hennes värsta fiende:

– Jag har alltid haft en lite för stark lust på godis och sötsaker, skrattar Inessa. Men denna ovanan gjorde också att de tunga kilona kom krypande med åren. Det blev bara svårare och svårare att göra något med det.

Hon orkade inte träna, och hon fortsatte att äta onyttigt.

Vikten ändrade sig snabbt

Men Inessa hittade en artikel om MetaBurn, och hon bestämde sig helt enkelt för att prova.

– Nu har jag använt MetaBurn i fyra månader, men redan efter två veckor märkte jag att sötsuget började försvinna och aptiten var inte den samma. Jag var inte ens sugen på sylt, säger hon glatt.

Hennes vikt började redan att gå ner efter de två första veckorna. Och nu efter fyra månader så har hon gått ner hela 4,5 kilo – eller lite över ett kilo i månaden. Det har hänt av sig själv.

Tränar inte

Inessa kan inte göra så mycket hård träning, men hon går korta promenader med sina två hundar.

– Det enda jag egentligen har gjort är att ta de två kapslarna varje morgon på tom mage, med ett glas vatten. Och så äter jag frukost, berättar hon.

Vikten har bara sjunkit stadigt.

Tack vare MetaBurn är jag nu lättare och känner mig friskare, säger en glad Inessa.

För alla godismonster

– Jag rekommenderar detta till alla som sliter med vikten, och speciellt för alla godismonster, skrattar hon. 

MetaBurn är ett kosttillskott som innehåller bland annat 200 mg wakameextrakt och 350 mg camellia sinesis. Wakame och camellia sinensis kan hjälpa till med viktkontroll, förbränning och för att minska aptiten. Vitamin B3, B6 och B9 bidrar till normal energiomsättning. Krom kan bidra till att upprätthålla normal blodsockernivå, vilket kan ha effekt på sötsuget.  

Har du också lust till att bli av med sötsuget? Nu kan du prova MetaBurn.