Är förbränningspiller lösningen mot fetma?

Förbränningspiller ska minska hungerkänslan och få dig att känna dig mindre som något sött. Kan ett piller vara lösningen på dina ihållande försök att gå ner i vikt?

Nya tal visar att hela 70 procent av alla norrmän har ett BMI högt över det normala. 

Om du hamnat på den här sidan har du förmodligen upprepade gånger frågat dig själv hur du når ditt viktmål:

Du önskar att gå ner i vikt!

Hur väljer man förbränningspiller?

Förbränningspiller har blivit väldigt populärt, och det kan vara svårt att veta vilken produkt du ska välja. Det kan vara bra att kolla upp kända företag på den svenska marknaden.

Detta bör du undersöka innan du beställer förbränningspiller:

  • Vad gör de olika ingredienserna?
  • Är de säkra att ta? 
  • Vad gör de med din kropp?
  • Är de godkända efter GMP-standard (Good manufacturing practices)?
  • Fungerar de som de lovar? Vill du gå ner i vikt?

Generellt är förbränningspiller ett säkert alternativ för de allra flesta av oss och som hjälper dig ner i vikt. 

Men förbränningspiller är inte för barn, gravida eller amning.

Ett förbränningspiller kan hjälpa dig långt på vägen genom att minska på hungerkänslan.

Minska på kalorier

Nationella rådet för näring har på uppdrag från Helsedirektoratet gett expertutlåtanden när det gäller övervikt och att gå ner i vikt: äta hälsosamt och varierat, träna och skapa goda rutiner när det gäller kropp och hälsa.

Mer effektivt än träning, är att äta färre kalorier. Det ger störst effekt och är för de flesta lättare att genomföra än att öka fysisk aktivitet och motion. 

Dessutom är det många av oss som tar hjälp av förbränningspiller. För vissa människor, förutom hälsosamma dieter och att öka energinivåerna, kan piller vara en genväg för att nå viktmålet snabbare. 

Nå ditt viktmål

Förbränningspiller kan bidra till att öka din motivation för att nå viktmålet. När 70 procent av alla norrmän har ett BMI på bra över 25, betyder det att vikt är ett svårt tema för många.

Förbränningspiller är inte en enkel lösning som botar allt, men kan fungera som en bra hjälp på vägen för att nå viktmålet och förhindra livsstilsjukdomar som ofta orsakas av extra kilon.

Här kan du kolla ditt BMI och ta reda på om du är överviktig!

Förbränningspiller som fungerar

Det är flera saker du bör kolla efter när du ska välja rätt kosttillskott. Något av det som gör viktnegången svårt, är det återkommande sötsuget.

Men krom har visat sig att ha dokumenterad effekt på blodsockernivån, något som också kan bidra till att dämpa sötsuget. Det är viktigt för att minska suget efter choklad och andra sötsaker.

Se därför gärna efter ett kosttillskott som innehåller minst 100 μg krom

Läs allt om kolhydrater och vikt!

En annan central ingrediens för att gå ner i vikt, är extrakt från tångplantan wakame: Den bidrar till att påverka fettmetabolismen och ska även kunna reducera aptiten. 

Centrala ingredienser för att gå ner i vikt

Camellia sinesis är också spännande för att nå midjemålet: Plantan har nämligen visat sig att hjälpa med viktkontroll och lindra metaboliskt syndrom (högt blodtryck, övervikt och högt kolesterol).  

Den stimulerar även fettnedbrytning och bidrar till att öka ämnesomsättningen. Men för att få effekt av denna plantan, behöver du äta minst 115 mg Camellia sinesis. Detta kan du läsa mer om i denna studien.

Många går även efter chili för att öka förbränningen. Nyare forskning visar att chili (capsaichinoider) kan ha positiv effekt på kroppsfett. Här kan du läsa hela studien.

När kommer jag märka effekt?

För vissa kommer effekten ganska omedelbart, inte minst i form av ökad motivation. Genom att ett förbränningspiller varje dag blir det en kontinuerlig påminnelse om att du är på väg mot ditt viktmål.

Krom bidrar dessutom till att dämpa sötsuget snabbt. Det kommer göra det lättare för dig att välja bort många osunda vanor.

Kosttillskott med dokumenterad effekt

Två kapslar med MetaBurn innehåller de viktigaste ingredienserna du behöver för att gå ner i vikt: 100 μg krom, 350 mg grönt te (camellia sinesis), 50 mg chili och 200 mg wakameextrakt. I tillägg bidrar vitamin B3, B6 och B9 till normal energiomsättning.

Med MetaBurn i kroppen kommer du märka att det blir lättare att äta mindre, och kanske får du lust att börja träna igen?

Det är Vitamail, en av Nordens ledande leverantörer av kosttillskott, som står bakom MetaBurn. Vitamail har vunnit kundservicepriset ”Bäst i test” fyra gånger, senast i kategorin Näthandel i 2020.

Alla Vitamail’s produkter produceras i Norge enligt riktlinjer till GMP (Good Manufacturing Practice). Produktionen genomförs under sträng kvalitetskontroll.

metaburn boks

PROVA METABURN GRATIS

60 dagar – Endast 79:- i portoavgift

Skriv in ditt personnummer

Du skickas vidare till ett förhandsfyllt beställningsformulär med informationen knuten till ditt personnummer. Du beställer ingenting nu.